va

Tobias säger: Idag stoppade jag fingrarna i halsen och spydde.
Tobias säger:
Bara för att testa om det faktiskt funkade.


Vad är felet på mina vänner...

Gästbloggat av: Clara

Måste nu även tillägga att det är inte bara Isak som skriver i denna blogg. Utan jag hjälper till med det praktiska osv, Isak suger på sånt, hihi. Jag ser idag ut som en hamster, men jag brukar se ut som på bilden fnissfniss. Och nu har vi även musik på sidan, kolla det svarta fina bandet, och lyssna! Pussi

hamstrar och annat

Det är någonting med höst och att folk hamnar på sjukhus. Idag hamnade även Clara på akuten. Hon är förmodligen pälsallergiker eller nåt sånt töntigt och efter en dag hemma hos mig i dem lantliga förorterna, ser nu ut som en stor hamster. Jag skissade lite på hur detta fenomen ser ut. Här är mitt resultat.

Clara säger:
Jag snackade med mamma alldeles nyss, jag typ: åååh jag kan ju inte gå ut ikväll jag ser hemsk ut. hon typ: jo det kan du, det är väl halloween-tema?

Petra är en mycket lustig person.

Dagens låt


Vill så gärna ge den till Wilma.

Väskan är helt fantastisk!  Kissie lottar ut den (www.kissies.se). Om jag hade varit tjej så hade jag velat ha den, hade bloggminglat med den, hade gått på stan med den, den hade varit min allra bästa vän. Men i det här samhället skulle inte sådant respekteras, att jag som kille skulle bära den. Det tycker jag är fel. Men jag läste kissies blogg idag när jag var och hälsade på min kompis, hon heter Wilma och ligger just nu på sjukhus, det är inget jätteallvarligt, hon har fått hjärnskakning, hon fick det i fredags kväll. Hon och hennes kompis var ute och festade, och så kommer en obehaglig kille fram till kompisen och "taffsar" och har sig, då gör Wilma något så hjältemodigt (som inte många tjejer vågar göra) hon går fram till killen och säger åt honom, vilket leder till att han knuffar ner henne i marken och hon får en hjärnskakning. 
När Wilma såg den här väskan på bloggen pep hon till förtjust. Och jag vill verkligen ge den till henne!
Vad tycker ni, bloggläsare, borde hon inte få den? 

Isak

Mitt liv i bilder

Jag tänkte såhär, nu när mina unika besökare bara blir fler och fler så är det dags att presentera mig själv. 
Det ska jag göra med lite bilder, så det hela blir lite skojigare. 



 
Jag är en väldigt glad kille, som är på gång!
Här är jag på Emmabodafestivalen i år. 


Här är jag och mitt polska fadder"barn" och hennes pojkvän när hon tog studenten!

Jag går på vittra på södermalm (samma skola som Clara som sitter bredvid mig) jag går samhällsvetenskaplig inriktning och tycker att skolan är helt okej, samtidigt som jag kan kombinera
skolan och fritiden på ett bra sätt.  
Folk beskriver mig som snäll, helylle, lustig och världens bästa kompis. (den här raden har jag, 
Clara skrivit, så det är alltså inte Isak själv som tycker att han är världens bästa kompis, utan jag)
Detta är jag och min fina vän Linnea när vi gick ut skolan tidigare i år!



Nöjd Kille



Efter 19 timmar i bloggrymden har 121 fina medmänniskor hittat till min bloggbonad. Om det fortsätter i denna takt så kommer jag vara större än allas våran Blondinbella innom ett år. Min framtid är räddad, tack!

Isak - nöjd

Jag = riktig livsnjutare!


Observera att bilden är helt random.
Denna dag har spenderats på ett mysigt vis à la isse. Jag vaknade upp med mina kära vänner Linnea och Clara. Vi har gått en uppfriskande promenad runt här i Kungsängen (jag bor här varannan vecka) och sen har vi druckit värmande kaffe! Hoppas dagen fortsätter lika ljuvligt.

Isse - livsnjutaren som snart ska putsa sina fönster och lyssna på Dylan

Gratis bio kl 20.30



Se mästerregissören Peter Jacksons filmdebut Bad Taste på Bio Viktor Borgvägen 1 helt gratis.
Helt ofattbart att denna man på äldre dar skapade Sagan om Ringen filmerna. Ses vi där kära läsare?

Isak - Taggad

Dagens låt


Ny blogg - som en ny start på livet

Idag startade jag denna, mitt livs första blogg. Jag har alltid varit emot hela bloggkulturen och sagt att "den är ingenting för mig".
Men så har jag alltså fallit för grupptrycket och skaffat denna blogg. TACK LINNEA GUMMAN FÖR DEN FINA LAYOUTEN. DU KAN GÅ LÅNGT! http://cinderandsmoke.blogg.se/ Läs hennes blogg, hon är verkligen jätteduktig!
Ikväll har jag varit med gamle Skalet, vi såg en urusel film, Stoned. Se den inte är mitt tips till alla er där ute i bloggrymden.
Jag blev lite hungrig fram emot 11 snåret och bestämde mig för att äta en skål med mjölk och müssli. Men mer om det i min V-blogg som kommer imorgon.
Ha det bra så länge, och simma lungt mina vänner. Puss

Isak - lite trött

RSS 2.0